Emporia Life Plus – Mobil med nødkald

Der findes ikke mange mobiltelefoner til ældre af slider typen.
Mobiltelefoner, hvor tastaturet kan skubbes ned under selve skærmen – men Emporia Life Plus er en af disse, og med netop Emporia Life Plus får man et væld af smarte funktioner. Herunder en nødkald knap, der i høj grad kan være med til at skabe tryghed i ethvert hjem med ældre!

Smuk nødkaldstelefon i sølv
Emporia Life Plus er en smuk telefon designet i sølvfarve i et simpelt, men alligevel imponerende udseende. Når tastaturet ikke er slået ind, fylder Emporia Life Plus næsten ingenting, og vægten er da heller ikke højere end sølle 138 gram. Det er meget lavt for en mobiltelefon til ældre!
Når tastaturet slås ud føles det som en naturlig forlængelse af Emporia Life Plus i stedet for en irriterende klods på samme. På sidenerne af mobiltelefonen med nødkald finder man et par knapper til at justere lyden, slå lommelygten til, starte alarmklokken eller lignende.

Nødkaldsknap på Emporia Life Plus’ bagside
Den smarteste knap på Emporia Life Plus sidder dog på bagsiden af telefonen. Her finder man en nødkaldsknap formet som et rødt hjerte.
Trykker man på denne knap i 3 sekunder aktiveres nødkaldet. Nødkaldet sørger for, at der sendes en nød-SMS til op til 50 forprogrammerede numre, og at en rundringning til 5 forprogrammerede numre starter. Modtageren af opkaldende skal som en ekstra forsikring kvittere for opkaldet, verificere at de har modtaget det, således at ens besked ikke bare ender i telefonsvareren, men rent faktisk skaffer hjælp.
Ved hjælp af Emporia Life Plus’ nødkaldsfunktion kan man altid komme i kontakt med hjælp, hvis uheldet er ude. Dette er især nyttigt, hvis man er bange for at falde i eget hjem, hvis man aktivt løber og cykler, eller hvis man bare ikke mener, at ens fysik er lige så god, som den har været- Nødkald på Emporia Life Plus er til for at skabe tryghed.