Emporia Life Plus – En mobiltelefon med nødkald for ældre over 50 år

I tiden med smart phones ville ingen have tænkt på en mobiltelefon som ældre over 50 år ville have. En person over 50 år vil ikke have alle de ekstra funktioner som smart phones har, men en mobiltelefon til ældre som er nem at bruge og med et simpelt bruger interface, robust batteri og brugervenlige funktioner. Pris vinderen Emporia Life har udviklet en ny version Emporia Life Plus ud fra de ældres ønsker, en ny opdateret mobiltelefon til ældre som virkelig imødekommer de krav ældre på over 50 måtte have.

Emporia Life Plus sigter efter sølv generationen, og er en slider mobiltelefon i metal. Denne mobiltelefon til ældre (som kun vejer 138 gram) er så let at du nemt kan have den i de mindste lommer.

Emporia LIFE plus mobiltelefon til ældre har en trygheds skabende nødkald funktion til et-tryk opkald til kontaktpersoner I tilfælde af Nød situation. På emporia LIFE plus mobiltelefonen kan der gemmes op til 5 telefonnumre til nødopkald. De telefon numre vil automatisk blive ringet op efter et tryk på mobiltelefonens nødkald knap. Og nødopkalds SMS med instruktion om nødkaldet kan blive sent til disse nødopkalds numre, inden de modtager nødkaldet. Denne nødopkalds funktion er tiltalende for ældre over 50 år, for at de kan nemt kan skaffe hjælp ved et tryk på en nødkald knap i en stresset situation. Nødkald tasten eller SOS-nødkald knappen er sat på bagsiden af mobiltelefonen og aktiveres ved at holden knappen inde i 3 sekunder.

Emporia mobiltelefoner til ældre kan gøre skriftstørrelser både større og mindre. Skærmen har en monokromatisk skærm med orange baggrundslys. Det orange lys er velegnet til ældre med visse øjensygdomme.  Det er hvad en ældre person vil have, ingen besvær med at lære hvordan mobiltelefonen skal bruges. Denne mobiltelefon til ældre, behøver ingen brugsanvisning, fordi den er så enkel at benytte, men brugsanvisningen følger nu alligevel med.

Blandt andre muligheder i Emporia Life plus, er der den store skærm og store knapper for bedre læselighed. Mobiltelefonen er nem at bruge og har en effektiv håndfri funktion. Super højtaleren er et af karaktertrækkene ved denne mobiltelefon til ældre. Nogle ekstra funktioner er hensyn til dårlig hørelse og brugere af høreapparat. Lommelygten kan bruges rigtigt og faktisk har Emporia Life Plus et rigtigt skarpt lys. Slide knapper gør brugen af mobiltelefonen nem og brugervenlig.

Emporia Life Plus har en standby tid på op til 250 timer, som er meget bekvemmeligt ved brug af mobiltelefonen. Denne mobiltelefon til ældre er strengt taget lavet for at man kan ringe, sende SMS, sende nødkald og har ikke nogen overflødige funktioner til ungdommen. Mobiltelefonens andre simple funktioner er mobiltelefonbog, alarm, kalender og hurtig opkald, så der kan ringes op ved tryk på én tast.

Opsummerede funktioner for emporia LIFE plus mobiltelefon til ældre:
1. Mere sikker
2. Store oplyste taster
3. Nem og enkel at bruge
4. Stort display og stor skrift med god læsemulighed
5. Håndfri samtale
6. Glidende knapper til mobiltelefonens funktioner
7. Nødopkalds funktion
8. Nødopkalds SMS

Der er kan også købes tilbehør til Emporia Life Plus, for at gøre mobiltelefonen mere behagelig at bruge, så som bordlader som kan monteres på vægen, rejse oplader, stilfulde tasker, headset og oplader til brug i bilen.