Nødkald på Emporia Life Plus ikke meget værd uden et billigt mobil abonnement

Emporia Life Plus fra det schweiziske firma Emporia er en glimrende mobiltelefon til de ældre og handicappede, hvor de ikke alene får en smuk skubmobil, men også en nyttig nødkaldsknap. Men det siger sig selv, at din Emporia Life Plus mobiltelefon ikke er meget værd uden et godt og billigt mobil abonnement.

Uden netop et billigt mobil abonnement er det nemlig umuligt at bruge for eksempel den smarte nødkaldsknap. Af vital interesse er det, at dit mobil abonnement anskaffes hos et teleselskab med absolut dækning over hele Danmark. Det er, med risiko for at gentage os selv her på siden, ikke nyttigt at have en nødkaldsknap på en ellers velfungerende Emporia Life Plus, hvis et dertilhørende billigt mobil abonnement pludseligt ikke dækker alligevel.

Allerede her er det derfor en god idé at vælge et billigt mobil abonnement til din Emporia Life Plus hos TDC. Netop TDC, og underselskaber som M1 og Onfone, sidder nemlig på det største danske netværk af telemaster. Et netværk, der kan komme dig til gode.

Derudover er der også andre fordele ved at vælge et billigt mobil abonnement fra TDC og krydre din Emporia Life Plus med dette: mulighed for kun at betale for dét, du bruger (intet minimumsforbrug), stort udvalg af nye mobiltelefoner, bliver du træt af din Emporia Life Plus eller går den i stykker samt naturligvis at TDC som et stort selskab også har tid til at hjælpe dig med dine problemer eksempelvis ved telefonsupport.

Et billigt mobil abonnement til Emporia Life Plus behøver ikke at koste mere end 20-30kr om måneden, hvis ikke dit behov kræver mere end dette. Lad være med at betale mere end højest nødvendigt, men tag alle dine behov for mobiltelefoni til TDC (Tele Danmark) for optimal behandling og et godt, effektiv samt billigt mobil abonnement.

 
Emporia Life Plus – Mobil med nødkald

Der findes ikke mange mobiltelefoner til ældre af slider typen.
Mobiltelefoner, hvor tastaturet kan skubbes ned under selve skærmen – men Emporia Life Plus er en af disse, og med netop Emporia Life Plus får man et væld af smarte funktioner. Herunder en nødkald knap, der i høj grad kan være med til at skabe tryghed i ethvert hjem med ældre!

Smuk nødkaldstelefon i sølv
Emporia Life Plus er en smuk telefon designet i sølvfarve i et simpelt, men alligevel imponerende udseende. Når tastaturet ikke er slået ind, fylder Emporia Life Plus næsten ingenting, og vægten er da heller ikke højere end sølle 138 gram. Det er meget lavt for en mobiltelefon til ældre!
Når tastaturet slås ud føles det som en naturlig forlængelse af Emporia Life Plus i stedet for en irriterende klods på samme. På sidenerne af mobiltelefonen med nødkald finder man et par knapper til at justere lyden, slå lommelygten til, starte alarmklokken eller lignende.

Nødkaldsknap på Emporia Life Plus’ bagside
Den smarteste knap på Emporia Life Plus sidder dog på bagsiden af telefonen. Her finder man en nødkaldsknap formet som et rødt hjerte.
Trykker man på denne knap i 3 sekunder aktiveres nødkaldet. Nødkaldet sørger for, at der sendes en nød-SMS til op til 50 forprogrammerede numre, og at en rundringning til 5 forprogrammerede numre starter. Modtageren af opkaldende skal som en ekstra forsikring kvittere for opkaldet, verificere at de har modtaget det, således at ens besked ikke bare ender i telefonsvareren, men rent faktisk skaffer hjælp.
Ved hjælp af Emporia Life Plus’ nødkaldsfunktion kan man altid komme i kontakt med hjælp, hvis uheldet er ude. Dette er især nyttigt, hvis man er bange for at falde i eget hjem, hvis man aktivt løber og cykler, eller hvis man bare ikke mener, at ens fysik er lige så god, som den har været- Nødkald på Emporia Life Plus er til for at skabe tryghed.

 
Emporia Life Plus – En mobiltelefon med nødkald for ældre over 50 år

I tiden med smart phones ville ingen have tænkt på en mobiltelefon som ældre over 50 år ville have. En person over 50 år vil ikke have alle de ekstra funktioner som smart phones har, men en mobiltelefon til ældre som er nem at bruge og med et simpelt bruger interface, robust batteri og brugervenlige funktioner. Pris vinderen Emporia Life har udviklet en ny version Emporia Life Plus ud fra de ældres ønsker, en ny opdateret mobiltelefon til ældre som virkelig imødekommer de krav ældre på over 50 måtte have.

Emporia Life Plus sigter efter sølv generationen, og er en slider mobiltelefon i metal. Denne mobiltelefon til ældre (som kun vejer 138 gram) er så let at du nemt kan have den i de mindste lommer.

Emporia LIFE plus mobiltelefon til ældre har en trygheds skabende nødkald funktion til et-tryk opkald til kontaktpersoner I tilfælde af Nød situation. På emporia LIFE plus mobiltelefonen kan der gemmes op til 5 telefonnumre til nødopkald. De telefon numre vil automatisk blive ringet op efter et tryk på mobiltelefonens nødkald knap. Og nødopkalds SMS med instruktion om nødkaldet kan blive sent til disse nødopkalds numre, inden de modtager nødkaldet. Denne nødopkalds funktion er tiltalende for ældre over 50 år, for at de kan nemt kan skaffe hjælp ved et tryk på en nødkald knap i en stresset situation. Nødkald tasten eller SOS-nødkald knappen er sat på bagsiden af mobiltelefonen og aktiveres ved at holden knappen inde i 3 sekunder.

Emporia mobiltelefoner til ældre kan gøre skriftstørrelser både større og mindre. Skærmen har en monokromatisk skærm med orange baggrundslys. Det orange lys er velegnet til ældre med visse øjensygdomme.  Det er hvad en ældre person vil have, ingen besvær med at lære hvordan mobiltelefonen skal bruges. Denne mobiltelefon til ældre, behøver ingen brugsanvisning, fordi den er så enkel at benytte, men brugsanvisningen følger nu alligevel med.

Blandt andre muligheder i Emporia Life plus, er der den store skærm og store knapper for bedre læselighed. Mobiltelefonen er nem at bruge og har en effektiv håndfri funktion. Super højtaleren er et af karaktertrækkene ved denne mobiltelefon til ældre. Nogle ekstra funktioner er hensyn til dårlig hørelse og brugere af høreapparat. Lommelygten kan bruges rigtigt og faktisk har Emporia Life Plus et rigtigt skarpt lys. Slide knapper gør brugen af mobiltelefonen nem og brugervenlig.

Emporia Life Plus har en standby tid på op til 250 timer, som er meget bekvemmeligt ved brug af mobiltelefonen. Denne mobiltelefon til ældre er strengt taget lavet for at man kan ringe, sende SMS, sende nødkald og har ikke nogen overflødige funktioner til ungdommen. Mobiltelefonens andre simple funktioner er mobiltelefonbog, alarm, kalender og hurtig opkald, så der kan ringes op ved tryk på én tast.

Opsummerede funktioner for emporia LIFE plus mobiltelefon til ældre:
1. Mere sikker
2. Store oplyste taster
3. Nem og enkel at bruge
4. Stort display og stor skrift med god læsemulighed
5. Håndfri samtale
6. Glidende knapper til mobiltelefonens funktioner
7. Nødopkalds funktion
8. Nødopkalds SMS

Der er kan også købes tilbehør til Emporia Life Plus, for at gøre mobiltelefonen mere behagelig at bruge, så som bordlader som kan monteres på vægen, rejse oplader, stilfulde tasker, headset og oplader til brug i bilen.

 
nødkaldsfunktion øger trygheden
emporia LIFE plus mobiltelefonen giver tryghed for dem du holder af

Livskvalitet hænger i høj grad sammen med, om du føler dig tryg i din hverdag. Med andre ord, tryghed øger din livskvalitet, så du har lyst og energi til at foretage dig, hvad du har lyst til. For at være tryg er kommunikation meget vigtigt. Kommunikation kan være med den eller dem, som er i din nærhed, men er der ingen i din nærhed, bliver telefoni kommunikation meget vigtigt for dig, trygheden og livskvaliteten.
Med emporia LIFE plus mobiltelefonen har du en meget eksklusiv, både design- og funktionsmæssigt, mobiltelefon til ældre, som er specielt udarbejdet af dygtige folk, men ikke mindst af 100 ældre mennesker. Disse 100 ældre mennesker har testet og afprøvet emporia’s mobiltelefoner, og deres behov for netop en fuldendt løsning indenfor mobiltelefon til ældre blev sat i højsæde. Resultatet taler for sig selv – flot, eksklusiv og brugervenlig mobiltelefon emporia LIFE plus, som også har nødkaldsfunktion, -en privat tryghedsalarm.
Emporia LIFE plus har et stort og tydeligt display, hvor skriftstørrelsen kan ændres fra almindelig til større. Displayet er med orange baggrundsfarve, da de fleste bedre kan se sort skrift med denne baggrundsfarve. Mobiltelefonen emporia LIFE plus har et menu billede, hvor telefonbogen vises, her kan du bladre i telefonbogen og ringe op. Skubbes mobiltelefonen op kommer tastaturet til syne med store oplyste taster , og menuen i displayet giver dig 4 muligheder, som gør det enkelt og overskueligt. Du kan også blot taste et telefonnummer og ringe op. På bagsiden af emporia LIFE plus er der en nødkaldsknap, denne nødkaldsknap kan indkodes med fem kontaktpersoner. Nødkaldsknappen er undersænket for at du ikke bare kommer til at aktivere den. På samme måde som på en tryghedsalarm, kan du hurtigt tilkalde hjælp hvis uheldet er ude. Tryk på nødkaldsknappen og mobiltelefonen sender besked af sted til de fem valgte personer, hvorefter mobilen ringer op. Hvis den første person ikke taster ”0” fortsættes til næste person, dette for at forhindre at det er en telefonsvare som nødopkaldet lander på – sikkerhed til mindste detalje.
Er du på udkik efter ny mobiltelefon til ældre med store taster, stort display, høj lydstyrke, eksklusivt design og ikke mindst nødkalde funktion – så har du fundet den rette mobiltelefon.